آشپزی

طرز تهیه خورش گیلاخه؛ غذای محلی کردستان

خورش گیلاخه، یکی از خورش های محلی استان کردستان است که به دلیل روییدن گیاه گیلاخه در استان کردستان در این منطقه طبخ می گردد. گیلاخه در شهرهای دیگر نام های دیگر دارد.

9 اسفند 1399

ذرت مکزیکی؛ میان وعده پرطرفدار خانگی

ذرت مکزیکی از تنقلات و دسرهای پر هوادار و شامل سبزیجات است که به صورت گرم سرو می گردد.

29 آبان 1399

تمیز کردن هود آشپزخانه

هودهای آشپزخانه می توانند به محلی برای تجمع چربی تبدیل شوند، بنابراین ضروری است که تمیز کردن هود آشپزخانه از لکه چربی و گرد و خاک را جدی گرفته و آن را جزو برنامه های خانه داری خود قرار دهیم. تمیز کردن چربی روی هود شاید کار سختی به نظر برسد، اما می توانید...

19 آبان 1399

طرز تهیه تارت میوه و ژله

پای، فون سه و یا بریزه نام های دیگر برای تارت میوه می باشند. تارت و پای عمدتا تفاوت چندانی با یکدیگر به لحاظ ساختاری ندارند.

5 خرداد 1399
تعداد: (24)