کرم توت فرنگی یک دسر خوشمزه و سه لایه شیک است که شما به راحتی می توانید در فصل بهار و تابستان با توت فرنگی تازه درست کنید. در لایه اول ژله توت فرنگی و میوه قرار می گیرد، برای لایه دوم فوم میوه ای در نظر گرفته شده و لایه سوم شامل کرم شیر و خامه است. این دسر...
خورشت مرغ آلو از خورشت های لذیذ مازندرانی است که با ترکیبات متنوعی پخته می شود مثلا عده ای با اضافه کردن مواد متنوع آن را تبدیل به آلومسما می کند اما اگر بخواهید خورشت ساده مرغ و آلو را تهیه کنید در ادامه همراه ما باشید تا طرز تهیه خورشت مرغ و آلو را بررسی...
طرز تهیه سوپ جو پرک برای سرماخوردگی یکی از روش های پرطرفدار پخت سوپ است. دلیل این موضوع این است که سوپ جو پرک می تواند یک سوپ مقوی برای مریض باشد که تهیه آن آسان است و بسیار سریع آماده می شود. جو پرک به دلیل داشتن آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین C، برای...
تغذیه سالم در کنترل سطح قند خون، فشار خون و کلسترول نقش بسزایی دارد. بعلاوه پیروی از یک رژیم غذایی مناسب می تواند به شما در مدیریت وزن و کاهش عوارض دیابت مانند مسائل قلبی، سکته مغزی و دیگر بیماری ها از جمله انواع خاصی از سرطان یاری کند.
هویج پلو یکی از پلو های سنتی ایرانی است که به روش های مخلتفی تهیه می گردد ولی طعم و مزه آن با گوشت قلقلی بسیار خوشمزه تر و ظاهری زیباتر برای مهمانی ها دارد.
خیلی از افراد نمک را در ابتدای پخت به مواد غذایی اضافه می نمایند که کار نادرستی است. در این مطلب با برترین زمان برای اضافه کردن نمک به غذا آشنا می شوید و اطلاعاتی درباره این چاشنی پرطرفدار می خوانید.
تهیه پیتزا خانگی اصلا سخت و زمان بر نیست. پیتزا یک غذای کاملا سلیقه ای است؛ بنابراین در تهیه آن می توانید از هر موادی که دوست دارید بهره ببرید. ما در این دستور پخت از گوشت چرخ نموده و کالباس استفاده می کنیم. یکی از موادی که نقش بسیار مهمی در خوشمزگی پیتزا...
خبرنگارانـ کیک ها از جمله دسر ها و عصرانه های خوشمزه و دلپذیر در سراسر جهان هستند که در انواع میوه ای، خامه ای، شکلاتی، پنیری و... تهیه می شوند که هرکدام هواداران خاص خود را دارند. کیک پنیری یکی از انواع کیک های خشک عصرانه است که برای تهیه آن از پنیر خامه...
کرمان با داشتن 7 اثر ثبت شده در لیست میراث جهانی یونسکو، در مقام اول ایران از این منظر واقع شده است. کرمان به لطف تولیدات مرغوب خود، چندین سال است که رتبه نخست صادرات غیرنفتی کشور را نیز از آن خود نموده است. بسیاری از این تولیدات و محصولات جنبه سوغاتی نیز...
خوب می دانید که پوست صورت تأثیر بسزایی در زیبایی دارد. برنامه کاری شلوغ و پراسترس امروزی باعث شده پوستمان کدر و بی روح گردد. اگر شما هم به پوست خود اهمیت می دهید و دلتان نمی خواهد دچار جوش، جای جوش، چین وچروک و خطوط ظریف شوید، باید حسابی به پوستتان رسیدگی...
گروه خبرنگاران زندگی - دسر رولت یخچالی انتخاب خوبی برای پذیرایی در دور همی های خانوادگی است. تهیه کردن این دسر خوشمزه نیازی به فر و پخت ندارد و به سرعت و با مواد در دسترس آماده می شود.
گیاه خواری در سفرآیا شما گیاهخوار هستید و در عین حال سفر کردن را هم دوست دارید؟ به هر حال امری که برای همه ما روشن می باشد این است که در سفر هر ماده غذایی برای شما آماده و مهیا نیست و عملا انتخاب های شما در بین تنوع غذایی خاص منطقه ای که به آن سفر می کنید،...
بستنی سنتی یکی از محبوب ترین دسرهای اصیل ایرانی است. این بستنی در ایران بسیار پرطرفدار است و با وجود بستنی های متفاوت با طعم های نو و مجذوب نماینده، این بستنی همچنان جایگاه خود را حفظ نموده است. بستنی سنتی ایرانی قدمت طولانی دارد و علاوه بر بستنی زعفرانی...
آلومینیم جزء فلزات سنگین به شمار می رود. گرچه عملاً فلز سنگینی نیست. آلومینیم از نظر فراوانی، سومین فلز در سطح کره زمین است. گرچه آلومینیم جزء فلزات بی خطر در نظر گرفته می گردد. اما
یک کارشناس آشپزی، طرز تهیه دسر بیسکویتی هلو را آموزش داده است.
پیتزا یکی از آن غذاهای پرطرفداری است که بدغذاترین بچه ها هم معمولا آن را دوست دارند؛ غذایی که اصل ایتالیایی اش از ورقه ای نازک خمیر، کمی سبزی و مقداری پنیر تشکیل شده؛ در حالی که بیشتر ما ایرانی ها پیتزاهای پرمایه تر را می پسندیم که متاسفانه ناسالم...
گروهی قرمه سبزی سیاه و چرب را دوس دارند و گروهی قرمه با سبزی کم تر سرخ شده. گروهی این خورشت را آب دار سرو می نمایند و گروهی کم آب. درست کردن قرمه سبزی اما فوت وفن هایی دارد که با عمل کردن درست و دقیق به آنها می توان به راحتی یک قرمه سبزی با کیفت عالی را درست...
کتلت یکی از غذاهای پر طرفدار است که می توانید آن را به عنوان شام و نهار صرف کنید. با استفاده از ایده های جذاب و خلاقانه تزیین کتلت می توانید از خوردن این غذا بیشتر لذت ببرید.
خورش گیلاخه، یکی از خورش های محلی استان کردستان است که به دلیل روییدن گیاه گیلاخه در استان کردستان در این منطقه طبخ می گردد. گیلاخه در شهرهای دیگر نام های دیگر دارد.
ذرت مکزیکی از تنقلات و دسرهای پر هوادار و شامل سبزیجات است که به صورت گرم سرو می گردد.