طرز تهیه کرم توت فرنگی سه لایه و خوشمزه به روش کافی شاپ
به گزارش سرگرمی های محبوب، کرم توت فرنگی یک دسر خوشمزه و سه لایه شیک است که شما به راحتی می توانید در فصل بهار و تابستان با توت فرنگی تازه درست کنید. در لایه اول ژله توت فرنگی و میوه قرار می گیرد، برای لایه دوم فوم میوه ای در نظر گرفته شده و لایه سوم شامل کرم شیر و خامه است. این دسر با طعم و شکل بی نظیر یک گزینه عالی برای جشن ها و مهمانی های شماست. در این مقاله از در دستور طرز تهیه کرم توت فرنگی را به همراه نکات اضافی و فوت و فن های خوشمزه شدن آن به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای لایه اول کرم توت فرنگی
مواد اولیه | میزان مورد احتیاج |
پودر ژله (طعم توت فرنگی) | 1 بسته |
آب جوش | 1 و نیم لیوان فرانسوی دسته دار |
توت فرنگی | حدود نیم کیلوگرم |
مواد لازم برای لایه دوم کرم توت فرنگی
مواد اولیه | میزان مورد احتیاج |
خامه ساده صبحانه | 1 بسته 200 گرمی |
شکر | 3/4 لیوان فرانسوی دسته دار |
وانیل | 1/4 قاشق چای خوری سرخالی |
پودر ژلاتین | 1 و نیم قاشق غذاخوری |
آب سرد | 5 قاشق سوپ خوری |
مارمالاد توت فرنگی | 1 قاشق غذاخوری سرخالی |
مواد لازم برای لایه سوم کرم توت فرنگی
مواد اولیه | میزان مورد احتیاج |
شیر | 1 لیوان فرانسوی دسته دار |
خامه صبحانه | 1 بسته 200 گرمی |
آب سرد | 4 قاشق سوپ خوری |
شکر | 4 قاشق غذاخوری |
وانیل | 1/4 قاشق چای خوری |
سس شکلات | برای تزیین دسر |
مدت زمان آماده سازی مواد: 30 دقیقه
مدت زمان آماده شدن کرم توت فرنگی: 2 الی 3 ساعت
مقدار کالری در 100 گرم کرم توت فرنگی: حدود 160 کیلوکالری
مراحل طرز تهیه کرم توت فرنگی
برای داشتن یک دسر با بافت لطیف و طعم عالی باید روش تهیه کرم توت فرنگی را مرحله به مرحله به ترتیب زیر دنبال کنید.
ابتدا لایه اول دسر کرم توت فرنگی را درست کنید.
مرحله اول: ظرف مخصوص دسر را داخل فریزر قرار دهید
در اولین مرحله از طرز تهیه کرم توت فرنگی باید ظرف یا قالب سرو دسر را در داخل فریزر قرار دهید تا جدا کردن دسر از قالب راحت تر باشد.
مرحله دوم: ژله توت فرنگی را با آب جوش مخلوط کنید
در این فاصله در یک ظرف شیشه ای پودر ژله را با آب جوش خوب ترکیب کنید و روی حرارت غیر مستقیم مانند بخار کتری یا سماور قرار دهید تا دانه های ژله به خوبی با آب ترکیب شوند. در طی مدت زمانی که کاسه روی حرارت قرار گرفته است، مرتب آن را هم بزنید تا ژله حالت شفاف پیدا کند.
شما می توانید به صورت یا اینترنتی انواع پودر ژله را از فروشگاه های خریداری نمایید.
مرحله سوم: توت فرنگی ها را برش بزنید
در این مرحله 5 تا 6 عدد از توت فرنگی های شسته شده را به میزان دلخواه برش زده و به صورت منظم داخل ظرف سرو دسر قرار دهید. میزان کمی از مایع ژله (3 تا 4 قاشق غذاخوری) را روی توت فرنگی ها بریزید و سپس ظرف را در یخچال نگه دارید تا خودش را بگیرد. از ریختن زیاد ژله روی توت فرنگی خودداری کنید، زیرا این کار باعث می گردد توت فرنگی بالا آمده و روی سطح ظرف غوطه ور شوند.
مرحله چهارم: بقیه ژله را به ظرف اضافه کنید و در یخچال نگه دارید
بعد از اینکه ژله روی توت فرنگی به خوبی بسته شد، می توانید بقیه مایع ژله را روی توت فرنگی ها بریزید. این کار را به آرامی انجام دهید تا توت فرنگی ها جا به جا نشوند. به همین راحتی مواد لایه اول آماده شد.
حالا لایه دوم دسر کرم توت فرنگی را درست کنید.
مرحله اول: توت فرنگی ها را پوره کنید
برای درست کردن لایه دوم کرم توت فرنگی باید بقیه توت فرنگی ها را با استفاده از دستگاه میکسر خوب پوره کنید. حالا شکر را به پوره اضافه نموده و دوباره دستگاه را روشن کنید تا همه مواد به خوبی با هم ترکیب شوند. سپس ترکیب شکر و توت فرنگی را از صافی رد کنید. صاف کردن عصاره توت فرنگی باعث می گردد تا بافت دسر شما نرم و لطیف گردد.
در صورت تمایل می توانید برای خرید شکر از فروشگاه های به صورت حضوری یا اینترنتی اقدام نمایید.
مرحله دوم: خامه و وانیل را به عصاره توت فرنگی اضافه کنید
خامه و وانیل را به عصاره شکر و توت فرنگی اضافه کنید و با همزن دستی مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند. برای خوشرنگ شدن این ترکیب می توانید از مارمالاد توت فرنگی یا رنگ خوراکی قرمز بهره ببرید.
شما می توانید خامه و وانیل را به صورت حضوری یا اینترنتی از فروشگاه های خریداری نمایید.
مرحله سوم: پودر ژلاتین را در آب حل کنید
در این مرحله ابتدا پودر ژلاتین را داخل آب سرد ریخته و به (قرار دادن روی بخار کتری یا سماور یا حرارت غیر مستقیم گاز) آن را در آب حل کنید تا یک مایع شفاف ژلاتین داشته باشید.
در صورت تمایل می توانید پودر ژلاتین را به صورت حضوری یا اینترنتی از فروشگاه های خریداری نمایید.
مرحله چهارم: ژلاتین حل شده را به مخلوط دسر اضافه کنید
بعد از اینکه ژلاتین حل شد، از دما افتاد و خنک شد، آن را به ترکیب خامه، وانیل و عصاره توت فرنگی اضافه کنید. ژلاتین باید کاملاً خنک شده باشد. حالا این ترکیب را روی لایه اول که داخل یخچال خوب بسته است بریزید. مراقب باشید ژله داخل یخچال باید کاملا بسته شده باشد تا مواد دو لایه با هم ترکیب نشده و دسر شما شکل بدی پیدا نکند.
حالا لایه سوم کرم توت فرنگی را درست کنید.
مرحله اول: خامه را با شکر و وانیل خوب هم بزنید
در این مرحله باید با استفاده از یک همزن برقی، خامه شکر و وانیل را خوب با هم ترکیب کنید تا حالت فوم پیدا کند.
مرحله دوم: ژلاتین را آماده کنید
در گام بعدی نیز باید پودر ژلاتین را با آب سرد ترکیب نموده و به صورت بن ماری و روی بخار کتری یا سماور محلول ژلاتین را درست کنید.
مرحله سوم: شیر را به ژلاتین اضافه نمایید
شیر را باید روی حرارت ملایم گرم کرد اما مراقب باشید شیر به نقطه جوش نرسد. صبر کنید شیر از داغی بیفتد و ولرم گردد. پس از اینکه شیر ولرم شد، مایع ژلاتین را به تدریج به آن اضافه کنید و هم بزنید. ترکیب شیر و ژلاتین را کنار بگذارید تا کاملاً از حرارت بیفتد و خنک گردد.
در صورت تمایل شما می توانید شیر را به صورت حضوری و اینترنتی از فروشگاه های خریداری نمایید.
مرحله چهارم: خامه و شکر همزده را اضافه نمایید
در این مرحله ترکیب شیر و ژلاتین را به مخلوط خامه، شکر و وانیل اضافه کنید. خوب مواد را با همزن دستی یا برقی ترکیب کنید تا یکدست و خامه ای شوند.
مرحله پنجم: کرم خامه و شیر را به سایر مواد اضافه نمایید
در آخر باید ترکیب بالا را به دو لایه دیگر دسر که در داخل یخچال خوب بسته است اضافه کنید. این کار را با قاشق و به تدریج انجام دهید.
مرحله ششم: دسر کرم توت فرنگی را تزیین کنید
در مرحله نهایی از طرز تهیه کرم توت فرنگی باید روی دسر را با و تزیین کنید. شما می توانید از سس شکلات نیز برای تزیین دسر خود بهره ببرید. نوش جان!
در صورت تمایل می توانید سس شکلات را از فروشگاه های خریداری نمایید.
دیگر روش های طرز تهیه کرم توت فرنگی
می توانید دسر کرم توت فرنگی را به روش های مختلف زیر نیز تهیه کنید:
طرز تهیه کرم توت فرنگی برای تزیین کیک
شما می توانید میزانی پوره توت فرنگی را داخل شیر جوش ریخته و با حرارت ملایم اجازه دهید آب اضافی آن بخار گردد. کره و پودر قند () را داخل کاسه ریخته و با همزن خوب هم بزنید تا یک ترکیبی یکدست ایجاد گردد. حالا پوره توت فرنگی را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. کرم توت فرنگی شما آماده است. می توانید برای تزیین از آن بهره ببرید.
طرز تهیه کرم توت فرنگی با بستنی و خامه
در این روش بعد از بن ماری کردن ژله باید خامه، پودر قند، وانیل، پنیر ماسکارپونه و طعم بستنی دلخواه را با هم ترکیب کرد. سپس شیر به این مواد اضافه کنید و با همزن برقی یا دستی مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند. در مرحله بعدی ژله خنک شده را اضافه نموده و بعد از هم زدن از صافی عبور دهید.
حالا پوره توت فرنگی را به مواد اضافه کنید و در قالب مورد نظر خود بریزید و قالب را در یخچال بگذارید. بعد از گذشت 4 ساعت کرم توت فرنگی شما آماده است.
طرز تهیه کرم باواریا توت فرنگی
این یک دسر خوشمزه و بین المللی است. برای تهیه این دسر ابتدا توت فرنگی های شسته شده را پوره می کنید. بعد از بن ماری کردن ژلاتین، شیر را روی حرارت قرار داده تا به جوش آید.
در ادامه زرده تخم مرغ را به همراه شکر با همزن برقی خوب هم بزنید. حالا شیر داغ را به تدریج به مخلوط زرده تخم مرغ و شکر اضافه کنید. با استفاده از همزن برقی مرتب مواد را روی دور تند هم بزنید تا تخم مرغ ها پخته نشوند. در این مرحله وانیل و خامه را به مواد اضافه کنید و در آخر پوره توت فرنگی را بریزید.
کرم توت فرنگی را داخل قالب چرب شده بریزید و آن را به مدت 8 ساعت درون یخچال نگه دارید تا کاملا سفت و آماده گردد.
برای درست کردن انواع مدل های دسر کرم توت فرنگی ، انواع، و را می توانید به روش های اینترنتی و حضوری از تهیه کنید.
بیشتر بخوانید:
نکات مهم در طرز تهیه کرم توت فرنگی
- تا زمانی که مایع ژلاتین خنک نشده آن را به مواد خود اضافه نکنید. این کار بافت دسر شما را خراب خواهد نمود.
- طعم میوه توت فرنگی را قبل از میکس کردن بچشید. اگر توت فرنگی شیرین بود می توانید میزان شکر را کمتر کنید.
- در هر مرحله که یک لایه از مواد را اضافه می کنید باید دسر را در یخچال بگذارید تا از شل شدن دسر جلوگیری گردد.
فوت و فن های خوشمزه شدن کرم توت فرنگی
چرا کرم خامه و شیر دون دون می گردد؟
اگر محلول شیر و ژلاتین داغ باشد و آن را به یکباره به ترکیب خامه و شکر اضافه کنید، مواد شما بعد از ترکیب دون دون می گردد.
چرا ترکیب شیر و ژلاتین بریده بریده می گردد؟
اضافه کردن ژلاتین به شیر داغ باعث می گردد تا شیر حالت بریده بریده پیدا کند، بنابراین قبل از اضافه کردن مایع ژلاتین اجازه دهید تا شیر کاملاً از دما بیفتد و ولرم گردد.
منبع: افق کوروش