هویج پلو مجلسی با گوشت قلقلی و زرشک

به گزارش سرگرمی های محبوب، هویج پلو یکی از پلو های سنتی ایرانی است که به روش های مخلتفی تهیه می گردد ولی طعم و مزه آن با گوشت قلقلی بسیار خوشمزه تر و ظاهری زیباتر برای مهمانی ها دارد.

هویج پلو مجلسی با گوشت قلقلی و زرشک

هویج پلو با گوشت قلقلی یکی از پلو های بسیار خوشمزه و خوش طعم ایرانی است که شما می توانید به سرعت با گوشت قلقلی آن را تهیه و یک پلوی بی نظیر ایرانی برای شام یا ناهار آماده کنید. شما می توانید مواد را در میان پلو قرار دهید و دم بگذارید و یا در خاتمه مواد را روی پلو بریزید. با سرگرمی های محبوب همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه هویج پلو با گوشت قلقلی

  • برنج 3 پیمانه
  • گوشت چرخ نموده 250 گرم
  • پیاز 2 عدد
  • هویج 3 عدد
  • شکر 1 قاشق غذاخوری
  • زعفران دم نموده غلیظ 1 قاشق غذاخوری
  • زرشک 2 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه لازم

طرز تهیه هویج پلو با گوشت قلقلی

مرحله اول

برنج را خوب بشویید و با کمی نمک خیس کنید. یکی از پیازها را رنده ریز بزنید و آب پیاز را با دست بگیرید. به همراه گوشت و ادویه ها و کمی زعفران خوب ورز دهید و به شکل قلقلی های کوچک دربیاورید و داخل یک تابه با کمی روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.

مرحله دوم

یکی دیگر از پیاز ها را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و داخل تابه به همراه زردچوبه تفت دهید تا سبک گردد. هویج ها را پوست بگیرید و خلالی خرد و بعد به تابه پیاز اضافه کنید و به همراه کمی شکر و زعفران خوب تفت دهید تا کمی هویج نرم گردد. بهتر است در تابه را چند دقیقه ببندید.

مرحله سوم

برنج را روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا به جوش بیاید و کف روی برنج را مدام بگیرید. بعد از اینکه برنج کاملا نرم شد باید آن را آبکش کنید. برنج را داخل سبد بریزید و روی آن آب سرد بگیرید و قابلمه را مجدد روی حرارت قرار دهید و کف آن روغن بریزید و ته دیگ دلخواه بگذارید. برای داشتن یک برنج مجلسی، 7 راه جلوگیری از شفته شدن برنج را بخوانید.

مرحله چهارم

نیمی از برنج را بریزید و کمی هویج و پیاز و گوشت قلقلی را لابه لا قرار دهید تا مواد و برنج تمام گردد. بهتر است کمی گوشت قلقلی و هویج برای روی برنج نگه دارید. هویج پلو با گوشت قلقلی را 30 دقیقه دم بگذارید و در همین حین زرشک را با کمی شکر و روغن تفت دهید تا پفکی گردد. در خاتمه پلو را داخل دیس بکشید و با گوشت و هویج تزیین کنید.

نکات کلیدی در تهیه هویج پلو با گوشت قلقلی

  • افزودن شکر به هویج اختیاری است و می توانید آن را حذف کنید.
  • می توانید بین هر لایه ریختن مواد کمی زعفران بریزید.
  • در خاتمه بهتر است کمی کره یا روغن حیوانی روی برنج بریزید.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی طرز تهیه کتلت گوشت با پنیر پیتزا را بخوانید.

منبع: پیام دلتا

به "هویج پلو مجلسی با گوشت قلقلی و زرشک" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "هویج پلو مجلسی با گوشت قلقلی و زرشک"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید