سخنگوی سازمان دنیای بهداشت: ویروس کرونا به تمام کشورهای دنیا می رسد
به گزارش سرگرمی های محبوب، سازمان دنیای بهداشت هشدار داد در صورت ادامه فرایند پاندمیک ویروس کرونا این ویروس به زودی به تمامی کشورهای دنیا می رسد و شاهد این ادعا مبتلا شدن 1000 نفر در هفته اخیر در اروپاست.
به گزارش سرگرمی های محبوب ، سازمان دنیای بهداشت هشدار داد که ویروس کرونا به تمای کشورهای کره زمین می رسد و بحران به زودی متوقف نخواهد شد.
سخنگوی سازمان دنیای بهداشت می گویدکه شیوع کرونا که نمودار آن مدام بر روی لبه نشان دهنده جدول بالا و پایین می رود یک پاندمیک دنیای است و می تواند در ابعاد بزرگ تری به تمام کشورهای دنیا برسد.
هم اکنون 86 هزار و 992 نفر در سراسر دنیا به ویروس کرونا مبتلا شده اند و دو هزار و 979 نفر نیز جان سپرده اند. 42 هزار و 334 نفر نیز بهبودی کامل حاصل پیدا نموده اند.
قاره اروپا در هفته اخیر به یکباره به شیوع ویروس کرونا در ابعاد گسترده ای روبرو شد. نمونه های ابتلا به کرونا در کمتر از یک هفته از 40 نفر به 800 نفر اوج گرفت.
کریستین لیندمیر سخنگوی سازمان دنیای بهداشت دیروز گفت که اخبار رسیده از جنوای ایتالیا حاکی از آن است که شیوع کرونا بزرگ تر شده است.
او گفت: سناریوی ویروس کرونا در حال رسیدن به کشورهای متعددی است، حالا نه لزوما همه کشورها. ما قبلا دراینباره هشدار داده بودیم.
این هشدار جدی سخنگوی سازمان دنیای بهداشت یک روز پس از آن به مرحله اعلام عمومی رسید که شرایط دنیای در برابر پاندمیک ویروس کرونا بسیار حساس و شنماینده است و ابتلا به این ویروس در روزهای آینده به نقطه اوج خود می رسد.
دکتر تدروس آدانوم گبریئسوس مدیر کل سازمان دنیای بهداشت هم گفت: ویروس پتانسیل پاندمیک دارد. ما واقعا در شرایط حساسی هستیم که در آن شیوع می تواند به هر جایی که ما آن را کنترل می کنیم برود.
کشورهای مختلف برای مهار شیوع کرونا مجبور بوده اند استراتژی های مختلف و شدیدی را در روش هایی البته ناامیدانه به کار ببرند.
چین محدودیت های سفر را برای 700 میلیون نفر از جمعیت کشورش ایجاد نموده تا از شیوع بیشتر این ویروس جلوگیری کند.
بعضی از این محدودیت های سخت گیرانه در چهار شهر استان هوبی اعمال شده اند ، یعنی جایی که مرکز شیوع کرونا معرفی می گردد.
ساکنان این نواحی در محدودیت های خاصی قرار دارند و فقط در شرایطی می توانند خانه های خود را ترک نمایند که مجبور به خرید غذا شوند.
از سویی دیگر ژاپن تمامی مدارس خود را به مدت یک ماه تعطیل کرد. در ایران نیز نماز آدینه تعطیل شد و عربستان هم ورود زائر به این کشور را ممنوع نمود.
کشور سوئیس نیز کلیه رویدادهای ورزشی، اجتماعی، فرهنگی و ... را تا پانزدهم مارچ در این کشور تعطیل کرد.
این گزارش ها در حالی یکی پس از دیگری منتشر می گردد که نخستین مورد ابتلا به کرونا در کشور نیجریه ثبت شد. این مسافر به تازگی به لاگوس پایتخت این کشور سفر نموده بود.
نیجریه در حالی رسما نخستین مورد ابتلا را بیان کرد که ساعاتی قبل از آن کشورهای استونی، دانمارک، هلند و لیتوانی هم نخستین موارد ابتلا به کرونا را در کشورهای خود رسما اعلام نموده اند.
تمامی این کشورها اعلام نموده اند افرادی که تست کرونای آنها مثبت اعلام شده است از ایتالیا برگشته اند.
نخستین فرد مبتلا به کرونا در مکزیک نیز از ایتالیا به این کشور برگشته بود.
نخستین فرد فوت شده در بریتانیا به دلیل کرونا هم مردی است که پیش از این در کشتی پرنسس دیاموند ژاپن قرنطینه شده بود. این مرد جز 78 شهروند بریتانیایی است که در این کشتی کروز قرنطینه بود.
به تازگی سه فرد دیگر با بیماری کرونا تشخیص داده شده اند تا شمار افراد مبتلا به این بیماری در بریتانیا به 19 نفر برسد.
اما خبرهایی که از چین به گوش می رسد امیدوارنماینده تر است. بر اساس آخرین اخبار رسیده نرخ ابتلا به کرونا در این کشور به شدت سقوط نموده و روز گذشته 259 نفر مبتلا شده اند که کمترین مورد ابتلا از زمان شروع شیوع است. ضمن اینکه نرخ مرگ و میر هم فروکش نموده. روز گذشته 29 نفر در این کشور جان سپردند که کمترین آمار مربوط به مرگ و میر در این کشور است.
هم اکنون در چین 78 هزار و 824 نفر به کرونا مبتلا شده اند و دو هزار و 788 نفر نیز جان باخته اند.
تمامی آمارهای مربوط به ابتلا در کشور چین مدام کم و کمتر می گردد و این شرایط امیدوارنماینده ای را به وجود آورده است. چینی ها امیدوارند این شرایط تا حدی فروکش کند که دیگر هیچ آمار مرگ و میری برای کرونا در این کشور ثبت نگردد.
اما در حالی که این آمار در چین امیدوار نماینده است در بعضی دیگراز کشورها میزان سرایت نگران نماینده توصیف می گردد. این هشداری است که سازمان دنیای بهداشت می دهد. بر اساس این گزارش پاندمیک ویروس کرونا در نقطه معین نماینده ای قرار گرفته است، یعنی اینکه به هر سو که می خواهد می رود و کنترلی بر روی آن نیست.
بر اساس آخرین آمار سه هزار و 600 نفر فرد مبتلا به تازگی در خارج از مرزهای چین اعلام شده و 70 مورد مرگ و میر جدید هم ثبت شده.
چین برای اینکه از شیوع بیشتر کرونا در کشور خود جلوگیری کند هر فرد خارجی را که وارد پکن گردد به مدت 14 روز قرنطینه می نماید.
ویروس کرونا اکنون به کشورهای جدیدی رسیده است؛ برزیل، دانمارک، استونی، گرجستان، یونان، هلند، نروژ، مقدونیه، پاکستان و رومانی. این کشورها تعداد قلمروهای ملی دنیا را که درگیر ویروس کرونا شده اند را به عدد 45 رسانده اند.
آلن برست وزیر بهداشت سوئیس با تاکید بر ممنوعیت برگزاری رویدادهای مختلف در این کشور گفته که اقدامات مشابه در کشورهای دیگر مؤثر بوده است.
به هر حال آنچه که معین به نظر می رسد این است که ویروس کرونا در حال پیشروی در دنیا است و قلمروهای جدیدی را به وحشت خواهد انداخت و این هشداری است که سازمان دنیای بهداشت رسما اعلام نموده است.
منبع: دیلی میل / مترجم: هیلدا حسینی خواه
منبع: جام جم آنلاین